Thursday, March 23
Shadow
Thyhet bankomati i ProCredit Bank në Skenderaj, i dyshuari qëllimisht godet tri vetura duke tentuar të ikë

Thyhet bankomati i ProCredit Bank në Skenderaj, i dyshuari qëllimisht godet tri vetura duke tentuar të ikë

Vjedhjet e grabitjet në banka janë raste mjaft të shpeshta që po shkaktojnë shqetësim dhe pasiguri te punëtorët, por edhe humbje të këtyre institucioneve financiare. Një rast i tillë ka ndodhur edhe ...