Wednesday, March 29
Shadow

E hëna nis me ulje të ndjeshme të çmimit të deritateve

Për dallim nga java e kaluar kur çmimi për një litër naftë varionte nga 1.59 euro, sot çmimet janë ulur për 5 cent, pra një litër naftë sot kushton 1.54 cent, raporton 02Press.com

Megjithatë, jo në të gjitha kompanitë është vërejtur kjo ulje e çmimeve. Në disa pika furnizimi vazhdon të mbetet çmimi i njëjtë prej 1.59 euro.

Paralajmërimet e dhëna janë se do të ketë rënie të çmimeve edhe në ditët në vazhdim, ndonëse jo në masë të madhe si pasojë e situatës së tensionuar ndërmjet Rusisë dhe Ukrainës. https://central.gjirafa.com/renderer.html?v=1.1

Javë me parë Kosova u përballë me shifra rekorde të çmimit të naftës ku ato shkuan deri mbi 1.80 euro për litër.

Çmimet aktuale konsiderohen të jenë si çmimet më të larta pas përfundimit të luftës me Serbinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.