Wednesday, March 29
Shadow

Ekipi i Emergjencës në Vushtrri shpëtojnë një fëmijë 4 vjeçar, i kishte mbetur kikiriku në fyt

Mberëmë ekipi i Urgjencës së Vushtrrisë kanë shpëtuar jetën e një fëmije.

Ata i nxorën një kikirik nga rrugët e frymarrjes.

Siç merret vesh, fëmija ishte i moshës 4 vjeçare dhe shpëtoi falë reagimin të mjekëve.

Ky intervenim u realizua nga doktoresha Leonora Drevinja me ekipin e saj të punës. https://central.gjirafa.com/renderer.html?v=1.1

“Çdo mos kujdes mund të kushtoj me jetë”, thonë mjekët

Leave a Reply

Your email address will not be published.