Wednesday, March 29
Shadow

Hajnat e vjedhin kombin në këtë fshat të Drenicës, pronari ka një lutje

Një banor nga Kllodernica e Skenderajt ka njoftuar se në oborrë të shtëpisë ia kanë vjedhur kombin.

Sipas tij kjo ka ndodhur gjatë mesnatës së djeshme.

Nëpërmjet Drenicapress, ai lutë të gjithë ata që e shohin kombin le ta njoftojnë në numrat e telefonit 044344493 dhe 049589654.

Leave a Reply

Your email address will not be published.