Monday, November 28
Shadow

Komuna e Skënderajt bën thirrje për aplikim për përkrahje me grande në këto programe

Drejtoria e Drejtorisës për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural në Komunën e Skenderajt njofton të gjithë fermerët e interesuar për të aplikuar për 40 shpërndarës të plehut artificial, 25 stërpikës kundër barojave, 40 freza, 3 atomizer, 2 laktofriz, 30 mjelëse qumështu, 70 Koshere (3) dhe mjetë të punë, 32 përfitues të fidanëve të kumbullës, 10 përfitues të arrës, shkruan portali rajoni.org

Në këtë thirrje janë të përfshira kushtet që duhet të plotësohen për aplikim.

Aplikimi fillon nga data 13.04.2022 dhe mbaron me datë 20.04.2022 deri në ora 16:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.