Wednesday, March 29
Shadow

Kontrabanda e mallrave në veri, policia dhe dogana në aksion

Policia dhe Dogana e Kosovës janë duke zhvilluar një operacion në lagjen e boshnjakëve në veri të Mitrovicës.

Cak i këtij aksioni është një depo nga e cila ka rrjedhur në treg malli i pa doganuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.