Wednesday, March 29
Shadow

Lladrovci në shënimin e themelimit të BDI-së: 20 vjet suksese!

Kryetari i komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci mori pjesë sot në shënimin e 20 vjetorit të themelimit të Bashkimit Demokratik për Integrim.

Për 20 vjet, Bashkimi Demokratik për Integrim, në garën politike ka shënuar vetëm fitore. Këto fitore ishin fitore të shqiptarëve, duke arritur nivelin politik, ekonomik dhe përparimin si kurrë më parë, në Maqedoninë e Veriut, ka deklaruar Lladrovci.

Postimi i plotë:

20 vjet BDI, 20 vjet suksese!

Vëlla Ali, urime dhe suksese të mëtejme me partinë lidere të shqiptarëve!

Sot, në Shkup, mora pjesë në shënimin e 20 vjetorit të themelimit të BDI-së, datë që më bën krenar që isha i pranishëm edhe në themelimin e kësaj partie që ndryshoi historinë e shqiptarëve në Maqedoninë e Veriut.

Për 20 vjet, Bashkimi Demokratik për Integrim, në garën politike ka shënuar vetëm fitore. Këto fitore ishin fitore të shqiptarëve, duke arritur nivelin politik, ekonomik dhe përparimin si kurrë më parë, në Maqedoninë e Veriut.

Përgëzime më të sinqerta vëlla Ali për 20 vjetorin e themelimit të BDI-së, gëzuar veprimtarë, aktivistë e veteranë të UÇK-së.

Vazhdoni me suksese, unitet dhe fitore. Sukseset e BDI-së janë sukses i kombit!

Leave a Reply

Your email address will not be published.