Wednesday, March 29
Shadow

Memli Krasniqi shtron iftar për BIK-un

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi ka pritur sot në iftar Myftiun Naim Tërrnava me bashkëpunëtorët e tij nga Bashkësia Islame e Kosovës.

Krasniqi ka thënë se muaji i shenjtë i Ramazanit, në traditën tonë në Kosovë, ka shërbyer edhe si përafrim e bashkim mes njerëzve, duke u manifestuar me virtyte të larta shoqërore, si solidariteti, mirëkuptimi e humanizmi.

“Besimi dhe adhurimi ndaj Zotit, posaçërisht gjatë këtij muaji, qofshin frymëzim për të gjithë, që veprat e mira për familjen, shoqërinë e shtetin, të kultivohen e shtohen edhe më shumë”, ka shkruar Krasniqi në Facebook.

Ai u ka uruar agjërim të lehtë e të pranuar, të gjithë besimtarëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.