Thursday, March 23
Shadow

Gjendet një mjet i pashpërthyer në Xërxë

Në fshatin Xërxë është gjetur dje një mjet i pashpërthyer.

“Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se përderisa ishte duke punuar, në një shtëpi të pa banuar ka vërejtur një mjetë të dyshuar të pa shpërthyer” thuhet në raportin policor.

Njësitet relevante të policisë, FSK-së dhe KFOR-it kanë dalur në vendin e ngjarjes.

Në mënyrë të kontrolluar është bërë asgjësimi i mjetit të dyshuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.