Thursday, March 23
Shadow

Presidenca e Kosovës reagon ndaj transportit të armëve kineze në Serbi

Presidenca e Kosovës ka reaguar ndaj disa veprimeve të Kinës, ku përmes transportit ajror, Forca Ajrore Kineze ka dhuruar armë në Serbi.

Shefi i stafit të presidentes, Vjosa Osmani, Blerim Vela, shprehu shqetësimin e tij mbi këtë zhvillim, meqë thotë se kjo është dita e dytë që është duke ndodhur kjo gjë dhe se anëtarësimi i Serbisë në Evropë, duhet të ndalet.

”Dita e dytë e dërgesave të armëve kineze në #Serbi: disa fluturake të 

🇨🇳

PLAAF (Forca Ajrore Kineze) fluturuan mbi Bosfor gjatë rrugës për në Bazën Ajrore Batajnica për të dorëzuar Guizhou Aerospace Industry Shaanxi Yelloë River Group prodhuar në versionin HQ22 Red Banner SAMK për eksport”, shkroi Vela në reagimin e tij në Twitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.