Thursday, March 23
Shadow

Të hënën protestojnë veteranët e UÇK-së, kjo është arsyeja

Faton Klinaku nga OVL UÇK-së, ka bërë të ditur se të hënën me 6 qershor veteranët do të protestojnë para Kuvendit të Kosovës.

Shkak për këtë siaps tij është diskriminimi që po iu bëhet veteranëve sa përket pensioneve për ta.

Njoftimi i plotë:

Meqenëse të hënën me datë 06.06.2022 në ora 11:00 do të mbahet seanca e Kuvendit të Kosovës, dhe si pikë e parë e rendit të ditës është miratimi i projektligjit për ndryshimin e ligjeve, me anë të të cilit ky pushtet po do që t’i heqë veteranët e luftës nga lidhja me pagën minimale, u vendos që të kundërshtohet kjo.
Në takimin me degë, u vendos që të hënën me datën 6 qershor 2022, prej orës 10:00, të mbahet protestë para Kuvendit të Kosovës kundër diskriminimit që po iu bëhet veteranëve, invalidëve dhe familjeve të dëshmorëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.