Wednesday, March 29
Shadow

Feronikeli përfundon në Ligën e Dytë, shkak borxhet

FEderata e Futbollit e Kosovës pritet të dërgojë Feronikelin në Ligën e Dytë dhe të inkuadrojë Shkëndijën e Hajvalisë në Ligën e Parë

Federata e Futbollit të Kosovës pritet të dërgojë Feronikelin në Ligën e Dytë të Kosovës për shkak të borgjeve të shumta të klubit.

Siç mëson “Livesport”, zëvendësuesi i “Niklit” do të jetë Shkëndija e Tetovës, e cila pritet të inkuadrohet në Ligën e Parë.

Kujtojmë që skuadra nga Drenasi është në probleme të mëdha qysh në fillim të këtij edicioni, e shkaku kryesor janë borgjet e mëdha të klubit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.