Wednesday, March 29
Shadow

Anonymous ekspozon mbi 700GB të dhëna të Kremlinit

Grupi i hakerëve Anonymous njofton se ka “vjedhur” mbi 700GB të dhëna që kanë të bëjnë me Qeverinë e Rusisë.

Sipas tyre, janë mbi 200 mijë e-maila të Ministrisë së Kulturës.

“Janë zbuluar mbi 700GB të dhëna të Qeverisë ruse. Këto të dhëna përfshijnë më shumë se 200 mijë e-maila nga Ministria e Kulturës të Federatës Ruse”, thuhet në njoftimin e tyre.

Kujtojmë që qysh në ditët e para të agresionit ushtarak në Ukrainë, ky grup i kishte shpallur luftë Kremlinit, duke rrëzuar shumë faqe dhe sisteme ruse. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.