Wednesday, November 30
Shadow

Elon Musk ofron 41.39 miliardë për ta blerë ‘Twitter’

Rrjeti social ‘Twitter’ mund të bëhet me një pronar të ri.

Miliarderi Elon Musk është ofruar për të blerë ‘Twitter’ për 41.39 miliardë dollarë.

Shefi ekzekutiv i Tesla tash e disa javë lidhet me një lëvizje të mundshme të tillë dhe tashmë mediat britanike dhe ato botërore bëjnë të ditur se një gjë e tillë po ndodh.

Nuk flitet akoma për një marrëveshje ose jo të Musk për blerjen e ‘Twitter’.

Mbetet të shihet nëse kjo ofertë do të jetë e mjaftueshme për t’i siguruar miliarderit një prej kompanive më të mëdha në botën e rrjeteve sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.