Wednesday, March 29
Shadow

‘Fluturojnë’ kriptovalutat – ja sa shumë janë rritur Bitcoin, Ethereum dhe BNB

Tregu i kriptovalutave ka shënuar një rritje pozitive ditëve të fundit në pothuajse të gjitha valutat.

Valutat dixhitale kanë shënuar rritje të madhe duke filluar nga Bitcoin e pothuajse të gjitha të tjerat.

Rritje të madhe gjithashtu kanë pasur edhe Ethereum, BNB, XRP, Solana, Avalanche, Polkadot e të tjera.

Shkaqet e kësaj rritjeje ende nuk dihen, mirëpo ata që kanë investuar para disa ditësh ka shumë mundësi që i kanë shumëfishuar fitimet. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.